Thai kone kontakt sex

thai kone kontakt sex

I dag bor bestefaren på gulvet hos en venn. Terry Lake 62 fra London trodde han hadde funnet kjærligheten. I virkeligheten hadde han funnet en svindler som var villig til å strekke seg langt for å få tak i pengene hans. Terry har tapt både huset, sparepengene og pensjonen. Til sammen har han brukt Som om ikke det var nok, brukte han ytterligere Jeg er hjemløs og lutfattig. Denne personen har ødelagt livet mitt, og jeg vil ikke at det samme skal skje med noen andre, forteller han. Terry har en datter på 37 år og et barnebarn på to.

Han møtte kvinnen som kaller seg Khemike på en nettbasert datingtjeneste i juli Nå, etter et helt arbeidsliv, er det ingenting igjen.

Etter å ha snakket sammen på nett sommeren , hadde han ikke kontakt med kvinnen på flere måneder. Men i desember, etter flommen som krevde hundrevis av menneskeliv , dukket hun opp igjen.

Hun fortalte at søsteren hadde mistet livet i de kraftige oversvømmelsene, og at hun nå måtte ta seg av de foreldreløse tantebarna. Terry tilbød seg å hjelpe, og sendte ned kroner til mat og leker til barna.

Han og Khemike ble snart et «par», og snakket daglig sammen på Skype. Jeg er far og bestefar og jeg liker ikke tanken på barn som lider. Det var jeg som tilbød å hjelpe henne, så jeg fattet ingen minstanke, forklarer han.

Etter pengegaven økte interessen fra Khemike. I januar erklærte hun sin kjærlighet til Terry. Der jeg er i livet, kan en ikke bare henge rundt.

En kjærlighetssyk Terry bestilte flybilletter og sendte penger til sin forlovde slik at hun kunne ordne med et hotellrom. Men en stund før den planlagte turen, fikk han en sjokkerende beskjed. Niesen til Khemike tok kontakt og fortalte at tanten lå i koma. Hun hadde fått dengufeber, og var livstruende syk. Terry blir fra seg av bekymring, og avtaler å hjelpe til med å dekke sykehusregningen. Den vakre kvinnen tilbrakte to uker på hotell sammen med Terry, hvor de hadde sex og la planer for fremtiden.

I virkeligheten var hun allerede gift og hadde to barn. Jeg tvilte ikke på Khemike overhodet, og kunne knapt vente med å flytte og starte et nytt liv sammen med henne, fortalte Terry etter en to ukers kjærlighetsferie i Thailand. Khemike blir snart frisk igjen, og i juli setter Terry seg på flyet til Bangkok. Endelig skal han treffe sin forlovede. Hun møter ham på flyplassen og de tilbringer 14 dager sammen på hotell. De har sex sammen, og avtaler at han skal flytte til Thailand for godt.

Hjemme i London var familien til Terry bekymret, men Terry forsikret dem om at det var ekte kjærlighet. Jeg tvilte ikke på Khemike overhodet, og kunne knapt vente med å flytte og starte et nytt liv sammen med henne. Terry begynte å sende penger til forloveden så hun kjøpe en bil til dem og ordne med en leilighet. Han satt også i gang den kostnadskrevende prosessen med å skille seg fra sin kone slik at han kunne gifte seg på nytt.

Khemike poserer sammen med bilen hun kjøpte for pengene til Terry. De to skulle starte et nytt liv sammen i Thailand. Terry fant igjen bildet på en av de mange datingprofilene til kvinnen. Jeg har derfor ikke lest dem, men med overskrifter som «Fra kjærlighet til krisesenter», «Drømmen om Norge» og «Thai kvinner gift med nordmenn: Flyktet fra vold, fyll og sex trusler», så aner man jo konturene av innholdet.

Nå skal det ikke stikkes under en stol at det fins nordmenn som både mishandler sin thai kone, er alkoholikere og sikkert truer med både det ene og det andre. Men problemet er at man lett får et inntrykk av at dette gjelder alle nordmenn som er gift thai. En utenforstående som aldri har vært i Thailand før, kan umulig tenke annet enn at samtlige nordmenn som finner seg en thai kone, er alkoholikere, banker kona og truer henne til å ha sex både med seg selv og andre. For den som har vært mye i Thailand og kjenner kulturen, og ikke minst de som er gift med en thai jente, så er jo dette både sårende og vanvittig urettferdig.

Nordmenn som er gift thai, er blant de utlendinger som tilpasser seg best til thai kulturen og har respekt for de skikker og regler som de er opptatt av. Nordmenn er også veldig generøse og sørger for at familien til kona har det godt. Dette gjelder de aller fleste. Men dessverre så er det slik at man fokuserer på de tilfellene hvor mannen er en overgriper.

Nå kan det være at historien har to sider også i enkelte av disse tilfellene. Men hvem tror vel på mannen etter at jenta har blitt fortalt at hun bare kan dra på krisesenter og fortelle hvor fæl mannen er mot henne, og så kan hun få være i Norge, helt uten å måtte være gift med han hun har lurt hele tiden? Det selger ikke like mye aviser å skrive om en nordmann i Alta som drikker og banker kona.

Så lenge man kan skrive artikler fra bar miljøet i Pattaya om stakkars utnyttede kvinner som blir solgt som sex slaver, så har man noe mange er interessert i å lese om. At sannheten er at de fleste av disse kvinnene er lykkejegere og kommer av egen fri vilje, for late til å stå på en risåker i 16 timer om dagen når de heller kan selge fitta, det er ikke interessant det heller.

Da forsvinner jo hele illusjonen om de stakkars utnyttede thai kvinnene og de slemme fyllikene av noen nordmenn. Kanskje hvis de faktisk snakket litt med de som har bodd lenge i Pattaya og andre steder i Thailand, så ville de finne ut av hvem det er som blir utnyttet. En jeg vet om fant ikke lykken med noen av de fire jentene han hadde i sin tid i Thailand. Da hadde han kjøpt hus til samtlige oppe i Isaan og arven hans var borte. Han hadde ikke penger til flybillett hjem til Norge engang.

..

Han satt også i gang den kostnadskrevende prosessen med å skille seg fra sin kone slik at han kunne gifte seg på nytt. Khemike poserer sammen med bilen hun kjøpte for pengene til Terry. De to skulle starte et nytt liv sammen i Thailand. Terry fant igjen bildet på en av de mange datingprofilene til kvinnen. Etter at Terry overførte Han fattet ikke mistanke, og var bare glad for at hun var frisk igjen.

Men så kom det flere forferdelige nyheter. Gråtende fortalte Khemike at legene hadde oppdaget en svulst. Den måtte fjernes øyeblikkelig, men operasjonen var for dyr.

Hun fryktet at hun skulle dø. Nok en gang kom redningen fra Terry - i form av Han fikk et bilde av sin kjære i sykehusklær og beskjed om at operasjonen hadde vært en suksess.

Til å begynne med frykter Terry at kreften hadde kommet tilbake og forsøkte desperat å få tak i henne. Etter en måneds blir Terry med ett obs på en automatisk venneforspørsel på Facebook.

Han kjenner ikke igjen navnet, men kvinnen på bildet er ikke til å ta feil av. Forvirret klikker Terry på profilen og blar gjennom bildene. Her ser han kvinnen han elsker sammen med to barn og en annen mann. På mannens profil kan Terry lese at han er gift med kvinnen Terry kjenner som Khemike.

Familien forsto at Terry var blitt svindlet og ba han om å bryte all kontakt, men Terry måtte ha svar. Han opprettet en falsk facebookprofil og tok kontakt med mannen for å få mer informasjon. Ikke bare bekreftet mannen at han var gift med Khemike, men fortalte også at barna på bildene, som jeg var blitt fortalt var hennes nevø og niese, i virkeligheten var parets barn. Jeg visste ikke hva jeg skulle tro. Terry logget seg inn på datingtjenesten hvor de to først møttes og begynte å lete gjennom bildene.

Nå fant han flere profiler med forskjellige navn, men alle med de samme bildene av kvinnen han var forelsket i. Jeg var så sjokkert og sint at jeg ikke kan beskrive det med ord. Hun var vakker og ung, så en kan si at jeg var en tosk, men hun sa at hun bare ville bli elsket og tatt vare på, og jeg trodde henne. Terry tok kontakt med politiet. De ba ham henvende seg til Action Fraud , innenriksdepartementets avdeling for nettsvindel. Terry avga sin forklaring, men det var ingenting de kunne gjøre.

Han sendte også e-post til Khemike og fortalte at han hadde avslørt henne. Hun benektet først alt sammen, men innrømmet til slutt at forholdet var en løgn. Hun lurte meg trill rundt og tok alt jeg hadde. Jeg vil ikke at hun skal klare å gjøre det igjen. Hun har ruinert meg og jeg vil ikke at hun skal ødelegge livet til flere. Det kan være andre som har kontakt med henne akkurat nå, og de må advares, sier Terry.

Dette er blogginnlegg fra blogg. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg. Lurt trill rundt Ruinert av thaibrud. I dag bor han på gulvet hos en venn, uten et øre i lomma. Møtte hverandre på nett Terry har en datter på 37 år og et barnebarn på to. Kanskje hvis de faktisk snakket litt med de som har bodd lenge i Pattaya og andre steder i Thailand, så ville de finne ut av hvem det er som blir utnyttet.

En jeg vet om fant ikke lykken med noen av de fire jentene han hadde i sin tid i Thailand. Da hadde han kjøpt hus til samtlige oppe i Isaan og arven hans var borte.

Han hadde ikke penger til flybillett hjem til Norge engang. Hvis man er så dum, så har han bare godt av det, sier  disse som ikke vil at nordmenn skal være den svake gruppen. Men det er lov å være dum når man er oppover ørene forelsket. Slik thai jentene varter opp eldre, kanskje litt satte herrer fra Norge, er det lett å miste det lille man hadde av vett fra før av.

Men hvorfor nordmenn i Pattaya spesielt og Thailand generelt, alltid skal utsettes for en heksejakt fra venstrevridde, forsmådde journalister i Norge, som ellers gjør det de kan for å beskytte grove overgrep utført av muslimer i Norge, kan man jo bare spørre seg om.

En muslim som banker og undertrykker sin kone på grunerløkka, må vi jo ha forståelse for. Vi må skjønne kulturen deres. At kvinnen tvinges til å iføre seg en søplesekk før hun viser seg offentlig, er en religiøs handling og derfor noe som må respekteres heter det. Er kvinnen utro, så skal hun steines.

Men en nordmann som finner seg en thai kone, han har kjøpt henne for å utnytte henne seksuelt. Det er umulig at en gammel nordmann og en ung thai jente faktisk kan elske hverandre. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Forfatteren er en norsk kvinnelig journalist som har skrevet bok om overgrep. Det er godt at det fins rettferdighet her i verden…. Jeg er født i Askim, oppvokst i Namdalen og Oslo, bosatt i Asia. Jeg er gift og har to barn og ett barnebarn.

Samfunnsengasjert og glad i mennesker.

Thai kone kontakt sex

Hjemme i London var familien til Terry bekymret, men Terry forsikret dem om at det var ekte kjærlighet. Jeg tvilte ikke på Khemike overhodet, og kunne knapt vente med å flytte og starte et nytt liv sammen med henne. Terry begynte å sende penger til forloveden så hun kjøpe en bil til dem og ordne med en leilighet.

Han satt også i gang den kostnadskrevende prosessen med å skille seg fra sin kone slik at han kunne gifte seg på nytt. Khemike poserer sammen med bilen hun kjøpte for pengene til Terry. De to skulle starte et nytt liv sammen i Thailand. Terry fant igjen bildet på en av de mange datingprofilene til kvinnen.

Etter at Terry overførte Han fattet ikke mistanke, og var bare glad for at hun var frisk igjen. Men så kom det flere forferdelige nyheter. Gråtende fortalte Khemike at legene hadde oppdaget en svulst. Den måtte fjernes øyeblikkelig, men operasjonen var for dyr.

Hun fryktet at hun skulle dø. Nok en gang kom redningen fra Terry - i form av Han fikk et bilde av sin kjære i sykehusklær og beskjed om at operasjonen hadde vært en suksess.

Til å begynne med frykter Terry at kreften hadde kommet tilbake og forsøkte desperat å få tak i henne. Etter en måneds blir Terry med ett obs på en automatisk venneforspørsel på Facebook.

Han kjenner ikke igjen navnet, men kvinnen på bildet er ikke til å ta feil av. Forvirret klikker Terry på profilen og blar gjennom bildene. Her ser han kvinnen han elsker sammen med to barn og en annen mann. På mannens profil kan Terry lese at han er gift med kvinnen Terry kjenner som Khemike. Familien forsto at Terry var blitt svindlet og ba han om å bryte all kontakt, men Terry måtte ha svar.

Han opprettet en falsk facebookprofil og tok kontakt med mannen for å få mer informasjon. Ikke bare bekreftet mannen at han var gift med Khemike, men fortalte også at barna på bildene, som jeg var blitt fortalt var hennes nevø og niese, i virkeligheten var parets barn.

Jeg visste ikke hva jeg skulle tro. Terry logget seg inn på datingtjenesten hvor de to først møttes og begynte å lete gjennom bildene. Nå fant han flere profiler med forskjellige navn, men alle med de samme bildene av kvinnen han var forelsket i.

Jeg var så sjokkert og sint at jeg ikke kan beskrive det med ord. Hun var vakker og ung, så en kan si at jeg var en tosk, men hun sa at hun bare ville bli elsket og tatt vare på, og jeg trodde henne. Terry tok kontakt med politiet. De ba ham henvende seg til Action Fraud , innenriksdepartementets avdeling for nettsvindel. Terry avga sin forklaring, men det var ingenting de kunne gjøre.

Han sendte også e-post til Khemike og fortalte at han hadde avslørt henne. Hun benektet først alt sammen, men innrømmet til slutt at forholdet var en løgn. Hun lurte meg trill rundt og tok alt jeg hadde. Jeg vil ikke at hun skal klare å gjøre det igjen. Hun har ruinert meg og jeg vil ikke at hun skal ødelegge livet til flere. Det kan være andre som har kontakt med henne akkurat nå, og de må advares, sier Terry.

Dette er blogginnlegg fra blogg. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg. Nordmenn som er gift thai, er blant de utlendinger som tilpasser seg best til thai kulturen og har respekt for de skikker og regler som de er opptatt av. Nordmenn er også veldig generøse og sørger for at familien til kona har det godt. Dette gjelder de aller fleste.

Men dessverre så er det slik at man fokuserer på de tilfellene hvor mannen er en overgriper. Nå kan det være at historien har to sider også i enkelte av disse tilfellene.

Men hvem tror vel på mannen etter at jenta har blitt fortalt at hun bare kan dra på krisesenter og fortelle hvor fæl mannen er mot henne, og så kan hun få være i Norge, helt uten å måtte være gift med han hun har lurt hele tiden? Det selger ikke like mye aviser å skrive om en nordmann i Alta som drikker og banker kona.

Så lenge man kan skrive artikler fra bar miljøet i Pattaya om stakkars utnyttede kvinner som blir solgt som sex slaver, så har man noe mange er interessert i å lese om.

At sannheten er at de fleste av disse kvinnene er lykkejegere og kommer av egen fri vilje, for late til å stå på en risåker i 16 timer om dagen når de heller kan selge fitta, det er ikke interessant det heller. Da forsvinner jo hele illusjonen om de stakkars utnyttede thai kvinnene og de slemme fyllikene av noen nordmenn.

Kanskje hvis de faktisk snakket litt med de som har bodd lenge i Pattaya og andre steder i Thailand, så ville de finne ut av hvem det er som blir utnyttet. En jeg vet om fant ikke lykken med noen av de fire jentene han hadde i sin tid i Thailand. Da hadde han kjøpt hus til samtlige oppe i Isaan og arven hans var borte. Han hadde ikke penger til flybillett hjem til Norge engang. Hvis man er så dum, så har han bare godt av det, sier  disse som ikke vil at nordmenn skal være den svake gruppen.

Men det er lov å være dum når man er oppover ørene forelsket. Slik thai jentene varter opp eldre, kanskje litt satte herrer fra Norge, er det lett å miste det lille man hadde av vett fra før av. Men hvorfor nordmenn i Pattaya spesielt og Thailand generelt, alltid skal utsettes for en heksejakt fra venstrevridde, forsmådde journalister i Norge, som ellers gjør det de kan for å beskytte grove overgrep utført av muslimer i Norge, kan man jo bare spørre seg om.

En muslim som banker og undertrykker sin kone på grunerløkka, må vi jo ha forståelse for. Vi må skjønne kulturen deres.

Top escort service spain escort

NURU MASSASJE TRONDHEIM KNULLA